Propostes
Cultura 28/07/2017

La setmana del ‘Play’, del 28 de juliol al 3 d’agost

2 min
La setmana del ‘Play’, del 28 de juliol al 3 d’agost

CRIS JUANICO INAUGURA EL PRIMER FESTIVAL DE COBLA

So de Cobla és el primer festival de cobla de Catalunya i l’inaugura aquest dissabte el cantant Cris Juanico, que interpretarà cançons de Ja T’ho Diré amb una formació de quartet de rock que incorpora tible, tenora, flabiol, fiscorn i tuba.

+ Detalls

Cris Juanico Rock i cobla

Parc del Convent dels Agustints (Palamós)

29 de juliol

BUSTER KEATON A LA SALA MONTJUÏC

Continua la programació del cinema a l’aire lliure que cada estiu s’instal·la al peu del castell de Montjuïc. Avui, amb El maquinista de la general de Buster Keaton i l’acompanyament musical d’un trio de jazz i membres de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

+ Detalls

'El maquinista de la general'

Sala Montjuïc (Barcelona)

28 de juliol

COMENÇA EL FESTIVAL D’AGOST A BARCELONA

Abans es deia que Barcelona a l’agost era un desert i el festival Mas i Mas va néixer per posar-hi remei i omplir la ciutat de concerts. Avui, un concert d’Imany al Palau de la Música n’inaugura la quinzena edició, que amplia escenaris amb una programació al Teatre Grec.

+ Detalls

Festival Mas i Mas

Diversos espais (Barcelona)

Del 28 de juliol al 3 de setembre

CONCERTS AMB VISTES AL PANTÀ DE SANT ANTONI

Val molt la pena descobrir Lo Quiosc, un espai penjat sobre el pantà de Sant Antoni, al Pallars Jussà, que aquest cap de setmana ofereix, a més de magnífiques vistes, plats i còctels, concerts de Joana Serrat, Ramon Mirabet i Joan Dausà, entre d’altres.

+ Detalls

Talarn Music Experience

Lo Quiosc (Talarn)

Del 28 al 30 de juliol

UN SPIDERMAN ADOLESCENT

Arriba a la cartellera estiuenca l’última pel·lícula de Spiderman, ¿la millor que s’ha fet d’aquest superheroi després de Spider-man 2 de Sam Raimi? Jon Watts dirigeix un esplèndid Tom Holland en el paper d’un home aranya adolescent.

+ Detalls

'Spider-man: Homecoming'

de Joan Watts

Consulteu la cartellera

BOWIE EN MOVIMENT AL DISSENY HUB

Arran de l’exposició David Bowie is, el Museu del Disseny de Barcelona projecta algunes pel·lícules relacionades amb l’artista. Dijous 3 (17 h, gratis) és el torn de Cracked actor, un documental d’Alan Yentob que mostra Bowie de gira a Los Angeles el 1974.

+ Detalls

'Craked actor'

D'Alan Yentob

Museu del disseny (Barcelona)

3 d'agost

EL TOMORROWLAND ATERRA A SANTA COLOMA

Tomorrowland és un dels festivals de música electrònica més grans i espectaculars del món i ha triat Santa Coloma per celebrar-hi una de les seves extensions. Amb Double Pleasure, Steve Aoki, Yves V i una connexió via satèl·lit amb el festival mare.

+ Detalls

Tomorrowland

Can Zam (Santa Colomo de Gramenet)

29 de juliol

stats