Cultura 28/10/2016

La setmana del ‘Play’, 28 d’octubre - 3 de novembre del 2016

2 min
La setmana del ‘Play’,  28 d’octubre - 3 de novembre del 2016

MÚSICA SENSIBLE I ACTIVISME SOCIAL

Totes les músiques són (o haurien de ser) sensibles, però les del cicle del Foyer del Liceu més, perquè estan vinculades amb diverses entitats que fan activisme social. Aquest dissabte és el torn dels duets XY (Laura Cruells i Marçal Ayats) i Jo Jet i Maria Ribot.

MÚSIQUES SENSIBLES. FOYER DEL LICEU (BARCELONA). FINS AL 27 DE NOVEMBRE

www.musiquessensibles.com

EL GUITARRISTA MÉS ‘COOL’

No hi ha guitarrista més cool que Marc Ribot. Va formar part dels Lounge Lizards de John Lurie, ha treballat amb Wilson Pickett i Carla Thomas i va ajudar a redefinir el so de Tom Waits a mitjans dels 80. Ara arriba en versió canyera, amb el seu power trio Ceramic Dog.

MARC RIBOT CERAMIC DOG. TEATRE APOLO - CICLO 1906 (BARCELONA). 31 D’OCTUBRE

EL CIBERASSETJAMENT ARRIBA AL TEATRE

La colpidora història d’Amanda Todd, l’adolescent canadenca que es va suïcidar després de patir ciberassetjament, arriba al teatre gràcies a aquesta obra d’Àlex Mañas, interpretada per Xavi Sáez i la jove debutant Greta Fernández.

‘AMANDA T’. SALA ATRIUM (BARCELONA). FINS AL 20 DE NOVEMBRE

EL FESTIVAL DE L’ART A L’AIRE LLIURE

Cal conservar l’art urbà? Aquestes i altres qüestions es debatran a l’Open Walls Conference de Barcelona, amb activitats diverses com la fira editorial Unlock, dedicada al grafiti, tallers i pintades de murals per part d’artistes destacats i emergents.

OPEN WALLS CONFERENCE. DIVERSOS ESPAIS (BARCLONA). FINS AL 30 D’OCTUBRE

conference2016.openwalls.info

ÉS CINE, ÉS MÚSICA, ÉS L’IN-EDIT!

Ja està oficialment inaugurada la nova edició del Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona, enguany amb pel·lícules protagonitzades per Frank Zappa, Blur, Oasis, Iggy & The Stooges... i una secció dedicada als 40 anys del punk.

BEEFEATER IN-EDIT 2016. BARCELONA. FINS AL 6 DE NOVEMBRE

http://es.in-edit.org

JAZZ (I ALTRES MÚSIQUES) AL FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA

Ja està en ple funcionament la 48a edició del Festival de Jazz de Barcelona. Aquesta setmana, amb concerts destacats com els del Bill Frisell Quartet (28/10) o James Vincent McMorrow (31/10) a la Sala Barts i el de Lizz Wright (1/11) a L’Auditori.

48 VOLL DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA. FINS AL 21 DE DESEMBRE

www.jazz.barcelona

L’ART NORD-AMERICÀ D’ANTONI MIRALDA

Una instal·lació d’ofrenes iorubes a la capella del Macba, el casament entre els monuments a Colom i l’Estàtua de la Llibertat, i art que es menja, es descompon i fa reflexionar, a la gran exposició del Macba sobre els treballs que Antoni Miralda ha fet als Estats Units.

‘MIRALDA MADEINUSA’. MACBA (BARCELONA). FINS AL 9 D’ABRIL DEL 2017

www.macba.cat

stats