MÚSICA
Cultura 09/04/2019

Joan Dausà, cap de cartell del Sons Solers

L''slow festival' programa també actuacions de Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana i Delafé DJ

Ara
1 min
Joan Dausà

BarcelonaEl músic santfeliuenc Joan Dausà encapçalarà el cartell de la 4a edició del festival Sons Solers, que se celebra el 12 de juliol a la finca rural renaixentista Mas Solers de Sant Pere de Ribes. Els artistes que l'acompanyaran són Pavvla, Intana i Delafé DJ, i el ja anunciat Joan Miquel Oliver.

El Sons Solers es reivindica com un 'slow festival' de petit format: té un límit de 1.000 assistents, només dura un dia, el cartell és reduït, les actuacions no es trepitgen entre si i està ubicat en un espai rural. Tots aquests detalls estan pensats per "per assegurar l'excel·lència dels concerts i l'entorn", explica l'organització. "Volem que la gent pugui gaudir dels artistes d'una manera molt pròxima" i "fugir de les massificacions", diu Jordi Benet, director del festival.

El primer any el Sons Solers va arrencar amb 600 localitats, que va eixamplar fins a les 800 en l'edició del 2017, i ara fa un any va ampliar de nou fins a les 1.000 entrades. Ja es poden adquirir a la web per 35 euros.

stats