Cinema
Cultura 14/12/2013

L'univers del superheroi Spiderman creixerà amb pel·lícules sobre 'Venom' i 'The Sinister Six'

El març de l'any vinent arribarà 'The Amazing Spider-Man 2', i al cap de dos anys, la tercera part. Paral·lelament, es preparen pel·lícules sobre altres personatges relacionats amb l'home aranya

Efe
2 min

Los ÁngelesL'estudi Sony Pictures ha anunciat aquest dissabte que, amb la intenció de "forjar un nou llegat" a la franquícia de Spiderman, rodarà diverses pel · lícules protagonitzades per personatges d'aquest univers, de les quals 'Venom' i 'The Sinister Six' seran les pròximes a entrar en producció.

La companyia ha informat en un comunicat que, al costat de Marvel Entertainment, desenvoluparà diversos projectes sota la supervisió d'Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Ed Solomon i Drew Goddard. Els cinc guionistes, amb la col·laboració dels productors Avi Arad i Matt Tolmach, formen l'equip encarregat d'ampliar l'univers de la saga en futures pel·lícules.

La primera decisió que s'ha pres és que Kurtzman, Orci i Pinkner faran el guió de 'The Amazing Spider-Man 3', per a la qual esperen comptar de nou amb Marc Webb com a director. La pel·lícula s'hauria de començar a rodar l'any vinent i arribaria a la gran pantalla al 2016.

A més, Kurtzman, Orci i Solomon escriuran la història per 'Venom', que serà dirigida pel propi Kurtzman, mentre que s'ha assignat a Goddard la tasca d'escriure i dirigir 'The Sinister Six', una cinta centrada en els dolents de la franquícia.

L'home aranya, gran actiu de Columbia Pictures

Doug Belgrad, president de Columbia Pictures, ha dit que Spiderman és "un dels grans actius" de la companyia i va mostrar la seva satisfacció per "el grup creatiu" que ha creat per a "aprofundir en el món que s'ha començat a explorar a 'The Amazing Spider-Man' i 'The Amazing Spider-Man 2', que s'estrenarà al març de l'any vinent. Les quatre pel·lícules estrenades fins ara per Columbia Pictures sobre la figura de Spiderman (tres de la mà de Sam Raimi i una amb Marc Webb) han ingressat més de 3.200 milions de dòlars a la taquilla mundial.

stats