Cultura 14/04/2017

Surt el primer tràiler de 'Star Wars: Els últims Jedis'

L'actriu Kelley Maria Tran serà una de les noves incorporacions de la saga, en què interpretarà una guerrera de la resistència

N.j.
1 min

Barcelona"És hora que els Jedis desapareguin". Així es presenta 'Star Wars: Els últims Jedis' en el primer tràiler de la pel·lícula, que s'ha donat a conèixer a Orlando, als Estats Units, durant la Star Wars Celebration, un esdeveniment que ha commemorat els 40 anys de la saga ideada per George Lucas. A les imatges, molt més fosques i inquietants que en el film anterior, hi apareix Rey entrenant amb Luke Skywalker, i també els personatges de Finn i Poe Dameron i diverses escenes de lluites espacials. Durant la presentació del tràiler també s'han revelat alguns detalls del film, com ara que incorporarà Benicio del Toro, Laura Dern i Kelley Marie Tran, que encarnarà una guerrera de la resistència anomenada Rose.

Un dels cartells de 'Star Wars: L'últim Jedi'

Escrita i dirigida per Rian Johnson, 'Star Wars: Els últims Jedis' s'estrenarà el 15 de desembre del 2017. Entre els actors que repetiran a la saga hi ha Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac i Mark Hamill. També hi apareixerà Carrie Fisher, que va rodar les escenes abans de morir al desembre. La vuitena entrega de la saga de ciència-ficció seguirà la trama de 'Star Wars: El despertar de la força', que es va estrenar el 2015.

stats