MÚSICA
Cultura 11/01/2012

Tachenko, Pony Bravo, Litoral i Mendetz, principals artistes del Let's Festival

La setena edició del Let's Festival tindrà lloc el proper mes de març a la sala Salamandra de l'Hospitalet

Ara
1 min
Edith Crash

BarcelonaCom cada any, des de fa set edicions, el festival Let's acull alguns dels grups més importants de l'escena indie musical com també alguns dels més prometedors. Els grups Tachenko, Pony Bravo, We are Standard, La habitación roja, Catpeople, Edith Crash, Odio París o Mendetz són alguns dels protagonistes del festival de música independent de l'Hospitalet. El Let's Festival, acull també d'altres grups en procés de creixement com Litoral i La Banda Municipal del Polo Norte, segons que ha informat la sala de concerts Salamandra, encarregada de l'organització.

Com a novetat, aquest any, l'organització ha decidit augmentar el cicle de concerts que s'allargarà durant tot el mes de març, als dos escenaris de sempre: la sala Salamandra i l'eix de l'avinguda del Carrilet. A més aquest any no hi haurà abonaments per a tota la programació sinó entrades per a cada concert a un preu d'entre 8 i 15 euros.

El Let's Festival va començar la seva edició l'any 2006 i poc a poc ha anat creixent. Moltes han estat les figures que han pujat dalt l'escenari tots aquests anys i que ara omplen sales de concerts: Love of Lesbian, Sidonie o Russian Red entre d'altres, com també els concerts de Delorean, Hidrogenesse o Triángulo de Amor Bizarro que s'han convertit en alguns dels directes més reputats del panorama nacional.

stats