Música
Cultura 19/03/2013

John Talabot, Cass McCombs i l'humorista Miguel Noguera, primeres confirmacions del darrer Faraday

La desena i última edició del festival vilanoví comptarà també amb grups reputats del panorama pop-rock independent com Jonathan Wilson, Pony Bravo, Tokyo Sex Destruction, House of Love i Junip, la banda del suec José González. El diumenge, el festival es tancarà amb una jornada amb cartell secret, en què per primera vegada repetiran noms d'artistes d'altres edicions

Ara
1 min

BarcelonaEl festival de música Faraday, que celebra la seva desena i darrera edició aquest estiu, ha anunciat com serà el cartell del seu comiat. El proper 5, 6 i 7 de juliol, per Vilanova i la Geltrú desfilaran els anglesos House of Love, els nord-americans Jonathan Wilson i Cass Mccomb, els sevillans Pony Bravo, els vilanovins Tokyo Sex Destruction i els suecs Junip, banda en què figura el cantautor José González, encapçalaran el cartell del festival, que s'ha anunciat aquest dimarts. Una de les sorpreses d'aquesta darrera edició serà un Ultrashow en clau musical de l'humorista Miguel Noguera, amb la col·laboració de Dani Granados.

Altres noms del cartell seran l'asturiana Lorena Álvarez y su Banda Municipal, Monnone Alone, Alba Lua, Tuya, Santos, La familia del arbol, The free fall band, Desert, PacoSan, Wind Atlas, Univers, El teatre magnètic, Vàlius, Wann, Son Bou, Súper Gegant i Son of Woods.

El diumenge, el Faraday tancarà 10 anys d'història amb una jornada de la qual no es divulgarà el cartell fins al mateix dia que comenci. Per aquesta jornada especial, el festival es permetrà el luxe de repetir la programació d'artistes per primera vegada en la seva història.

La direcció del festival va decidir que era el moment de plegar fa uns mesos: "Ho deixem amb alegria, en el moment més alt i amb el convenciment d'haver aportat un granet de sorra a fer culturalment més viva la nostra ciutat, Vilanova i la Geltrú. D'haver acostat la música independent a nous públics i d'haver promocionat un determinat model de fer les coses. Hem cobert una etapa, i hem volgut ser-ne conscients a temps per poder tancar-la com es mereix", assegura a la seva pàgina web.

stats