ART
Cultura 29/04/2013

200 tallers d'artesans de Barcelona obren les portes al públic

Durant els caps de setmana de maig, artesans de Gràcia, Sarrià, Ciutat Vella, Poble Sec i Poble Nou organitzaran activitats relacionades amb el seu art

Ara
1 min
Exposició 'Síntesi' 2012

Barcelona200 tallers dels barris de Gràcia, Sarrià, Ciutat Vella, Poble Sec i Poble Nou de Barcelona obriran les portes per tal d'ensenyar a qui ho vulgui veure la feina dels artesans, un cap de setmana de maig, en funció del districte. A més dels 300 talleristes que participen a Tallers Oberts de Barcelona, organitzats per Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), a les jornades també s'hi sumen visites guiades, itineraris i gimcanes per als infants relacionades amb l'art contemporani.

Un dels punts forts de les Jornades de Tallers Oberts de Barcelona és l'exposició 'Síntesi', una mostra d'art de 29 creadors contemporanis seleccionats dels diferents districtes i 7 creadors de Munic, que es podrà visitar del 3 al 19 de maig a la Sala d'Exposicions del FAD. Els artistes de Munic formen part dels tallers de la Baumstrasse i enguany han estat convidats per formar part del nou projecte anomenat 'Transfer' amb la intenció d'intercanviar i col·laborar entre les dues entitats. 'Transfer' té la intenció de seguir amb el projecte l'any que ve fent 'workshops' entre artistes d'ambdues ciutats.

Les Jornades de Tallers Oberts tenen la finalitat d'apropar l'art i l'artesania, difondre la creativitat de la ciutat de Barcelona a nivell internacional i posar en comú les diverses iniciatives que els tallers de la ciutat desenvolupen en els seus respectius districtes a través d'un programa d'activitats compartit.

stats