Teatre
Cultura 25/08/2014

El teatre de Bescanó estrena temporada de teatre i música amb la dansa com a novetat

Triomfa la iniciativa 'Qui no corre... vola!', que ha esgotat les 1.500 entrades a preus econòmics que oferia per als primers compradors

Acn
1 min

BescanóEl teatre de Bescanó estrena temporada amb 25 espectacles de teatre, música i, com a novetat, dansa. Segons Quim Marcé, director del teatre, han programat concerts i espectacles comercials "per no xocar amb el Temporada Alta", que també se situa al Gironès. Entre les produccions de teatre més destacades hi ha 'Confessions de dones de 30', 'Iaia!', 'La gran ilusión de Mago Pop', 'Losers' i ' Els dies feliços'. Aquesta temporada, el teatre segueix recolzant les companyies gironines amb la iniciativa anomenada 'Km-0'. Hi passaran companyies com La Bleda, Òpera Jove i El Mirador Teatre. En l'apartat de música, destaquen els concerts de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien i la Principal de la Bisbal.

Per fer front a l'apujada de l'IVA cultural, el teatre de Bescanó repeteix estratègia. Després de les famoses pastanagues per entrades, aquesta temporada s'han inventat la campanya 'Qui no corre...vola!', que oferia preus promocionals, amb fins un 60% de descompte, per les primeres persones que compressin entrades per a una quinzena d'espectacles. Finalment, les 1.500 entrades que es van posar a la venda a aquests preus ja s'han esgotat. "Això demostra que la gent té ganes d'anar al teatre, especialment si hi ha preus promocionals per als primers que compren", ha destacat Quim Marcé.

stats