Teatre
Cultura 07/02/2012

El Teatre Municipal de Balaguer oferirà tres obres de teatre i una sarsuela aquesta temporada

Els espectacles programats són 'Molt soroll per no res', 'Qui té por de Virginia Woolf?', 'L'any que ve serà millor' i 'Cançó d'amor i de guerra'

Acn
1 min
Emma Vilarasau i Pere Arquillué protagonitzen un combat antològic, desmesurat,  voraç.

BarcelonaEl Teatre Municipal de Balaguer té programats per aquesta temporada d'hivern-primavera quatre espectacles d'èxit en català. Aquests són les obres de teatre 'Molt soroll per no res', 'Qui té por de Virginia Woolf?' i 'L'any que ve serà millor' i la sarsuela 'Cançó d'amor i de guerra'.

Tots quatre s'inclouran a l'abonament del teatre, que tindrà un preu de 60 € a platea i de 50 € a l'amfiteatre i s'alternaran amb la programació prevista dins dels dos cicles de cinema i les obres de companyies locals que completen la temporada.

Pel que fa al calendari, la primera obra, 'Molt soroll per no res', es representarà el pròxim 19 de febrer. El següent espectacle serà 'Qui té por de Virginia Woolf?' d'Edward Albee, interpretada per Emma Vilarasau i Pere Arquillué i que es podrà veure el 19 de març. El 22 d'abril serà el torn de 'L'any que ve serà millor' i finalment, el 12 de maig es podrà veure 'Cançó d'amor i de guerra' de la companyia +Sarsuela.

stats