TEATRE
Cultura 10/08/2011

Les produccions del Canal inauguraran el Temporada Alta de Girona

Les produccions del Canal/Centre d'Arts Escèniques de Salt-Girona (Gironès) seran les encarregades d'obrir el foc en la vintena edició del festival Temporada Alta de la capital gironina, en una clara aposta pels creadors autòctons.

Efe
1 min

BarcelonaSegons informa un comunicat del festival, el plat fort d'aquesta edició del Festival Temporada Alta seran tres produccions del Canal: Un fràgil equilibri, d'Edward Albee i dirigida de Mario Gas; Dinou, de Ferran Joanmiquel amb la direcció del jove Carles Fernández Guiua, i Havanera, un taller-espectacle d'Àlex Rigola.

Aquestes produccions es complementaran amb altres espectacles de directors consagrats com Antonio Calvo i les creacions de joves talents com Pau Miró i Jordi Prat i Coll.

El Canal també estrenarà en el Temporada Alta tres coproduccions internacionals: A louer, de la companyia Pepping Tom; Murmures des Murs, de la companyia Aurélia Thierré i Jungles, de Patrice Thibaud, que servirà per tancar el festival.

La música seguirà sent un dels capítols importants del festival, que aquest any comptarà amb les actuacions d'Antonia Font, Vetusta Morla, Niña Pastori i Sílvia Pérez Cruz, que oferirà un concert especial per homenatjar el seu pare, el músic Càstor Pérez, que va morir fa un any.

El Temporada Alta de Girona començarà el 30 de setembre i durant dos mesos i mig –es clausura l'11 de desembre– omplirà 17 espais de Girona i Salt de teatre, dansa, música, circ i altres disciplines.

En aquesta edició s'ha apostat clarament per l'autoria catalana, com ho demostren les tres produccions del Canal que obriran el festival.

La major part de les entrades es posaran a la venda el pròxim 13 de setembre, encara que les d'alguns espectacles ja estan disponibles.

stats