Cultura 02/09/2015

18 espectacles musicals i literaris a la nova temporada del Maldà

La sala va aconseguir 13.000 espectadors i un 75% d'ocupació l'any passat

Laura Serra
1 min
Foto de família de presentació de la temporada 2015-2016 d'El Maldà / ACN

BarcelonaEl Círcola Maldà celebra els tres anys sota la direcció dels Pirates Teatre reconvertit en El Maldà. Després d'una temporada en què van assolir 13.000 espectadors i un 75% d'ocupació, aquest dimecres han presentat una temporada amb 18 muntatges centrats en el musical de petit format, el teatre de text d'arrel literària i el cabaret. "Lluitarem per ser un teatre intergeneracional", ha dit Laura Aubert, que també defensava l'aposta per les companyies.

Entre els musicals, destaquen el retorn de 'The Feliuettes', 'Shaking Shakespeare' dirigit per Moisès Maicas, l'opereta 'Oh my god Bcn' basaada en 'La vie parisienne' d'Offenbach i 'Homes foscos' de Clara Peya i David Pintó a partir de l'univers de Patricia Highsmith.

De teatre de text, 'La mel' de Tonino Guerra amb Xicu Masó, Marta Pérez interpretant textos humorístics de Rusiñol, Calders i Carner, 'Estranha forma de vida' basat en Pessoa. Es reposarà l'espectacle 'El llarg dinar de Nadal', Els Pirates protagonitzaran 'Ronda naval sota la boira', de Calders, i es farà un cicle de rondalles mallorquines.

També hi haurà l'espectacle de gest 'Esperant-ho tot' i un cicle de dansa. Els dilluns, el teatre oferirà cabaret: cada trimestre una proposta diferent basada en temes d'actualitat interpretada per Els Pirates.

La companyia ha creat abonaments com la T-10 amb el 50% de descompte.

stats