Cinema
Cultura 18/11/2013

Terry Gilliam intentarà rodar 'The man who killed Don Quixote' un altre cop

"Em sembla que ja és la setena vegada que ho intento", ha afirmat el cineasta. "Només vull fer-la i treure-me-la ja del damunt"

Ara
1 min
Terry Gilliam durant el rodatge fallit de 'The man who killed Don Quixote'

BarcelonaTerry Gilliam ho tornarà a intentar. Després de sis intents fallits, el director de 'Brazil' intentarà rodar un altre cop 'The man who killed Don Quixote', un projecte que l'antic Monty Python porta dècades intentant fer realitat. L'any 2000 fins i tot va començar a rodar-lo amb Johnny Depp, com a Sancho Panza, i Jean Rochefort, com a Don Quixot, però un seguit d'infortunis i una greu lesió de Jean Rochefort van ensorrar el projecte abans de completar la pel·lícula, com relata el documental del 2002 'Lost in La Mancha'.

"Vaig a provar de fer 'Don Quixote' un altre cop", va explicar Gilliam al portal Coming Soon. "Em sembla que és la setena vegada. El set és el número de la sort. Això és el que vull, fer la pel·lícula i treure-me-la ja del damunt".

Les declaracions de Gilliam són un gir en els esdeveniments, després que fa només uns mesos el cineasta declarés a Deadline que estava preparat per "tirar la tovallola" i abandonar les esperances de rodar la pel·lícula. En algunes de les ocasions en què el projecte ha estat a punt de reflotar, alguns dels actors implicats han sigut Robert Duvall i Ewan McGregor. Però de moment no hi ha notícies del possible càsting del film, en el qual no s'espera que hi estigui involucrat Johnny Depp.

stats