Cultura 12/05/2021

The Chemical Brothers, The Blaze i Arca entre els primers noms del Sónar 2022

El festival se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny de l'any vinent, i les entrades sortiran a la venda aviat

Ara
1 min
Arca durant el seu dj set al Sónar+D CCCB 2020

BarcelonaEl Sónar ha anunciat els primers noms de l'edició 2022, després de la cancel·lació dels dos últims festivals per culpa del covid. Els artistes més destacats seran The Chemical Brothers, The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia, Channel Tres, Serpentwithfeet, Joy Orbison i Louisahhh. En total s'han presentat 32 artistes de la programació del festival, que tindrà lloc a Barcelona els dies 16, 17 i 18 de juny del 2022 en els recintes habituals de Fira Montjuïc i Fira Gran Via.

També destaquen els nous xous d'AJ Tracey, Polo & Pan, Tomm¥ €a$h, Sega Bodega, Morad, Lafawndah, Ms Nina, Locoplaya o Recycled J. En els primers DJ sets que s'anuncien avui figuren estrelles com The Blessed Madonna, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Dj Marcelle/Another Nice Mess, Eris Drew B2B Octo Octa, DJ Python, Skee Mask, Jayda G, Lechuga Zafiro, Jamz Supernova, La Fleur, Chico Blanco i Jyoty. Les entrades es posaran a la venda properament, però de moment ja s'ha obert una llista de reserves.

El Sónar 2021 també celebrarà dos nous festivals aquesta tardor, tal com va anunciar quan es va cancel·lar l'edició del Sónar 2021, i són els festivals AI and Music Festival -27 i 28 d'octubre- i el SónarCCCB -29 i 30 d'octubre.

stats