Cultura 12/03/2020

Tom Hanks i la seva dona, positius per coronavirus

L'actor ho ha anunciat des d'Austràlia, on està rodant una pel·lícula

Ara
1 min
Tom Hanks i la seva dona, Rita Wilson, en una imatge d'arxiu.

BarcelonaL'actor nord-americà Tom Hanks i la seva dona, l'actriu Rita Wilson, han anunciat aquesta matinada que han donat positiu en un test de coronavirus Covid-19. Hanks, que és a Austràlia de rodatge, va començar a trobar-se malament, "com un costipat amb dolor al cos", i els va pujar una mica la febre, així que van anar als serveis sanitaris i se'ls va fer la prova.

"Per fer les coses bé, com es necessita al món ara, se'ns va fer la prova de coronavirus i va resultar positiva", diu l'actor, de 63 anys, en un comunicat a través de Twitter. Ell i la seva dona van quedar llavors en "aïllament i observació fins que la salut pública i la seguretat ho requereixin".

"No es pot fer res més que afrontar-ho dia a dia", afegia Hanks. Ell i la seva dona eren a Queensland, a Austràlia, per rodar una pel·lícula de Warner Bros sobre Elvis Presley, en què Hanks interpreta el mànager del cantant. Mentrestant, als Estats Units, on més de mil persones han donat positiu, el president Donald Trump ha prohibit l'entrada al país de persones procedents d'Europa per evitar contagis per coronavirus.

stats