CINEMA
Cultura 11/11/2012

S'estrena el tràiler de 'Les misérables', versió cinematogràfica del musical amb Hugh Jackman, Anne Hathaway i Russell Crowe

Dirigeix el film –que s'estrenarà el 25 de desembre als nostres cinemes– Tom Hooper i el produeix Cameron Mackintosh, creador de l'èxit teatral internacional basat en l'obra de Victor Hugo

Ara
1 min

BarcelonaAquest Nadal 'Les Misérables' arribarà a les pantalles de cine. Després de més de 25 anys després d'un èxit teatral sense precedents, que ha mantingut el musical creat per Alain Boublil, Claude-Michel Schönberg i Herbert Kretzmer en cartell ininterrompudament en escenaris d'arreu del món, Tom Hooper ('El discurs del rei') porta als cinemes l'aventura narrada per Victor Hugo el 1862.

Hugh Jackman interpreta el fugitiu penedit i redimit Jean Valjean i Russell Crowe el temible i venjatiu Inspector Javert. Amb la França convulsa de segle XIX de teló de fons, política, ètica, justícia, llei, el bé i el mal, són els valors que encarnen els populars personatges. La música de Schönberg serveix encara més que mai per a una espectacular aventura èpica, com es pot intuir pel tràiler.

Cameron Mackintosh, el totpoderós productor que ha convertit 'Les Misérables' en una producció rendible, ha fet possible la versió cinematogràfica després d'una dècada d'haver-ne anunciat el llançament, per fi amb un repartiment d'estrelles com Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Samantha Barks, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter i Aaron Tveit.

stats