TEATRE
Cultura 05/09/2011

El Tricicle dirigeix avis amb esperit rocker a 'Forever Young'

El trio català produeix, adapta i dirigeix una comèdia musical de grans èxits del rock que s'estrena el 20 de setembre al Poliorama

Laura Serra
1 min

BARCELONASis avis amb esperit rocker tancats en un geriàtric intentaran escapar d'una infermera inquisidora per deixar anar la seva vena artística. Tots sis representen velles glòries del rock i recuperen els seus grans èxits a través de les converses amb els companys de residència, temes com "Forever Young", "Barbie Girl", "I'll survive", "I love rock'n'roll" o "California Dreams". El Tricicle han sigut l'ànima del muntatge que s'estrena al Poliorama amb el títol de Forever Young. Van veure l'obra a Oslo i els va entusiasmar, sobretot la idea que "mentre tens il·lusió ets jove", explicava aquest matí Paco Mir. "Alguns dels avis que hi surten podrien haver estat a la plaça Catalunya el 15-M", ha afegit Carles Sans.

L'espectacle és una comèdia musical. A diferència de les grans superproduccions de musicals que arribaran aquesta temporada, com Els Miserables, han destacat, en aquest cas hi ha un argument teatral no cantat i les cançons (en versió original anglesa, amb alguna clucada d'ull catalana) no tenen a veure amb l'argument. "És una obra sobre la vellesa i les ganes de viure", resumia Mir. Sans també ha desacat que "els grans musicals són el gran suflé, i aquest és un bombó, la seva senzillesa i valor fa que sigui excepcional".

stats