Cultura 26/04/2021

Trio de guanyadores a la porra dels Oscars 2021

S'enduen una subscripció anual a Filmin

ARA
1 min
Nomadland guanya el premi a la millor pel.licula. A la foto, Peter Spears, Frances McDormand, Chloe Zhao, Mollye Asher i Dan Janvey

BarcelonaTot i ser un any atípic, els lectors del diari han participat un any més en la porra dels Oscars, una edició que serà recordada pel triomf de Nomadland i els seus tres Oscars: millor pel·lícula, millor direcció i millor actriu. Gairebé mig miler de lectors, 493, han participat a la porra d'aquest 2021, que ha tingut tres dones com a guanyadores.

La guanyadora absoluta ha sigut Maria del Carme Rofín, que ha encertat 20 de les 23 categories, i s'endú una subscripció anual a Filmin. Els lectors ho han tingut clar en aquesta edició i la segona posició ha estat molt disputada: fins a 23 persones han encertat 19 categories. Com que hi ha hagut un empat hem sortejat la segona i tercera subscripció a Filmin entre la vintena de persones que han encertat les 19 categories i les afortunades són Montse Casals i Diana Hernández.

Sorteig porra dels Oscars 2021

La majoria dels gairebé 500 participants s'han quedat entre 15 i 18 encerts. S'ha de dir que les pistes del crític de l'ARA Xavi Serra han sigut una bona guia i han permès fer un bon paper fins i tot al menys cinèfil.

stats