Música
Cultura 14/07/2017

Txarango, Zoo, Bad Gyal, C. Tangana i La Iaia actuaran al Festival Acústica de Figueres

El cartell també inclou Els Amics de les Arts, Bebe, Itaca Band i Rosalía & Refree

Ara
2 min
Bad Gyal actuarà al Festival Acústica de Figueres

BarcelonaEl Festival Acústica de Figueres vol consolidar els 100.000 espectadors de l'any passat amb un cartell que inclou grups i artistes com Txarango, La Iaia, Bebe, Bad Gyal i Els Amics de les Arts, entre molts altres. La 16a edició de l'Acústica se celebrarà del 31 d'agost al 3 de setembre en sis escenaris escampats pel centre de Figueres. Tots els concerts són gratuïts, tret de l'actuació inaugural que aquest any protagonitzen Rosalía & Refree.

La programació combina noms consolidats i amb poder de convocatòria, com Txarango i Els Amics de les Arts, amb artistes emergents que no estan lligats ni a la músiques mestisses ni al pop, com ara Bad Gyal i C. Tangana, ella dedicada al 'dancehall' i ell als ritmes urbans contemporanis. El dijous 31 d'agost, a més de Rosalía & Refree, hi actuaran precisament Bad Gyal i C. Tangana (que al juny van passar pel Sónar), Itaca Band i el periodista Jair Domínguez en la seva faceta musical.

De Gemma Humet a Maria Arnal & Marcel Bagés

El cartell del divendres 1 de setembre, més ampli, va de de Maïa Vidal, Dàmaris Gelabert i Blaumut a Zoo, La Iaia, Txarango i Ramon Mirabet. També hi haurà un concert especial del productor de Perpinyà Raph Dumas amb La Cobla Sant Jordi. Dissabte, i a l'espera d'un nom que l'organització anunciarà més endavant, la programació inclou concerts de Bebe, Els Amics de les Arts, Gertrudis, Gemma Humet, Pavvla, The Excitements, Donallop i Maria Arnal & Marcel Bagés, entre altres. També hi haurà espectacles infantils dels Gossos i de Llibert Fortuny. Finalment, diumenge, serà el moment de propostes familiars com la de l'Orquestra Di-Versions i la del grup El Pot Petit.

El Festiva Acústica l'organitza Promo Arts Music, i té el suport de l'Ajuntament de Figueres, la Generalitat, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

stats