Música
Cultura 18/07/2014

El Último Vecino, Ibibio Sound Machine i Aliment, entre les primeres confirmacions del BAM

La programació de Mercè Música inclourà Salao Elèctric, Argentina, Pep Gimeno 'Botifarra' i la Rondalla, Ol'Green i la darrera gira de l'Orquestra Platería

Ara
1 min
El Último Vecino, una de les primeres confirmacions del BAM 2014

BarcelonaLa programació musical de la Mercè comença a ensenyar les cartes. Dins del cartell del BAM (Barcelona Acció Musical), que tindrà lloc el 19, 20, 21 i 23 de setembre, tocaran grups com els barcelonins El Último Vecino i Desert, el col·lectiu londinenc d'afro-funk Ibibio Sound Machine i els gironins Aliment.

En la seva 22a edició, el festival acollirà també el punk dels nord-americans Modern Baseball, el hip hop dels escocesos Young Fathers, la psicodèlia amb tocs tropicals de les parisenques Moodoïd, el postpunk de Detroit dels Protomartyr, l'electrònica amb ritmes llatins d'El Remolón + Vj Oviedo Opendesktop i el pop de dos conjunts suecs: Postiljonen i Zhala.

En l'apartat de Mercè Música, Orquesta Plateria donaran el tret de sortida a la seva última gira després de 40 anys de carrera als escenaris. Altres propostes seran el flamenc d'Argentina i Salao elèctric, el folk del 'cantaor' de Xàtiva Pep Gimeno 'Butifarra' i les versions d'èxits en clau vocal d'Ol'Green, finalistes del concurs 'Oh Happy Day'.

stats