Cinema
Cultura Cinema 24/07/2022

Els Venjadors tornaran a la gran pantalla el 2025 amb dues noves pel·lícules

Marvel estrenarà entre 2023 i 2025 12 noves ficcions

2 min
Avengers

BarcelonaEls Venjadors tornaran a la gran pantalla el 2025 i ho faran per partida doble: el 2 de maig s'estrenarà The Kang dynasty i el 7 de novembre Secret wars. El màxim responsable de Marvel, Kevin Feige, no va donar més detalls d'aquestes dues cintes, que han de continuar l'èxit d'una saga que el 2019 va batre rècords a les sales de cinema: Avengers: Endgame (2019) es va convertir en el segon film més taquiller de la història, només superat per Avatar (2009). Per no dir, Feige tampoc va explicar qui dirigirà les dues pel·lícules. S'haurà de veure si segueixen el patró de les dues últimes de la saga, dirigides per Anthony Russo i Joe Russo, i que són força dramàtiques. A Els Venjadors: Infinity wars, Thanos (Josh Brolin) consumava el seu pla de dur a terme un genocidi còsmic que feia desaparèixer la meitat del superpoblat univers cinematogràfic de Marvel (amb milions de víctimes col·laterals), i Els Venjadors: Endgame comença amb un món entristit i de dol.

Feige, que va anunciar totes les ficcions de Marvel fins al 2025 durant el Comic-Con de San Diego, va donar el títol de la nova pel·lícula de Capità Amèrica que dirigirà Anthony Mackie: Captain America: New world order. El nou film s'estrenarà el 3 de maig del 2024.

'Guardians of the galaxy 3'

"Em sap greu tot s'acaba en algun moment. És el final de la història però no vol dir que els personatges morin", va dir el director de Guardians of the galaxy 3, James Gunn, que va ser acomiadat el juliol del 2018 per uns tuits polèmics en què feia broma sobra la pedofília però tornat a contractar el 2019. El film, que s'estrenarà el 5 de maig del 2023, segons Gunn, posarà el focus en el personatge de Rocket (Bradley Cooper): "Ha de ser la criatura més trista de l'univers. I el film en part va d'això, d'explorar també els orígens de Rocket", afegeix Gunn.

A la gran pantalla, Marvel estrenarà Ant-Man and The Wasp: Quantumania (2023), que comptarà amb l'actor Bill Murray; The Marvels (2023), Blade (2023) i Thunderbolts (2024), on un grup de malvats es volen fer passar per superherois. A la pantalla petita i via Disney + s'estrenaran mitja dotzena de sèries: Secret invasion, Echo, la segona temporada de Loki, Ironheart, Agatha i Daredevil: Born again.

Mentre tot plegat no arriba, els aficionats a Marvel podran veure, aquesta tardor, She-Hulk i la pel·lícula Black Panther: Wakanda forever. Feige va descriure She-Hulk com a comèdia però va matisar que pot fer algun gir i anar de la rialla fàcil a alguna "cosa fosca, crua, més a prop del thriller polític". El director de Black Panther: Wakanda forever, Ryan Coggle, va confirmar la presència de Tenoch Huerta, que interpreta Namor (el malvat rei dels oceans) en el nou film, i va recordar Chadwick Boseman, mort de càncer de còlon el 2020. “Encara puc sentir la seva mà a l'espatlla. Sempre recordarem la seva passió, el seu talent, la seva cultura i l'impacte que va tenir en la indústria", va dir el director Ryan Coogle.

stats