Coronavirus
Cultura 02/06/2021

El Vida farà tests d'antígens cada dia del festival

La cita musical de Vilanova i la Geltrú serà la primera de l'estiu amb el públic dret i sense distància profilàctica

2 min
Nathy Peluso és una de les caps de cartell del Vida Festival 2021.

BarcelonaEl Vida de Vilanova i la Geltrú és un dels tres festivals catalans a l'aire lliure que es faran aquest estiu amb el públic dret, sense distància profilàctica i per tant amb llibertat de mobilitat. I com els altres dos, el Canet Rock i el Cruïlla, per accedir al recinte el públic, el personal de l'organització i els músics també hauran de donar negatiu en la prova d'antígens nasal que realitzarà un equip de sanitaris cada dia de 15 h a 22 h a l’Espai Vida Test, annex al recinte del festival. Com que el Vida se celebra durant tres dies, de l'1 al 3 de juliol, els espectadors hauran de fer-se el test cada dia, tal com passa al Cruïlla. Però a diferència dels altres dos festivals, al Vida el test d'antígens està inclòs en el preu de l’entrada. El festival també facilitarà una mascareta FFP2. Els espectadors que donin positiu seran atesos pel servei d'atenció sanitària de l'organització i els retornaran l'import de les entrades.

Per a la bona organització dels fluxos de públic, la setmana vinent cada espectador rebrà el formulari per reservar hora per a la realització del test i tots els passos necessaris. Els dies previs al festival caldrà descarregar l'app Vida Test, imprescindible per entrar al festival perquè recollirà les dades del test. Els menors de 6 anys no hauran de passar el test d'antígens. Les mesures sanitàries, validades pel departament de Salut, compten amb la supervisió de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses.

Renaldo & Clara, Pau Roca, Sau Poler, JMII, Daniel Watts i els DJ Guille Milkyway, Miqui Puig DJ i Maadraassoo són les últimes incorporacions al cartell del Vida, que inclou concert de Nathy Peluso, Vetusta Morla, Love of Lesbian, Sen Senra, Hinds, Stay Homas, Joe Crepúsculo, Rigoberta Bandini, Clara Peya, Ferran Palau i Maria Arnal & Marcel Bagés, entre d'altres. L'escenari principal del festival funcionarà fins a les 4.30 h de la matinada el dijous 1 de juliol, i fins a les 5 h els dies 2 i 3.

stats