Música
Cultura 04/06/2020

El Vida Festival s'ajorna al 2021

El cartell de l'any que ve inclou Belle & Sebastian, Devendra Banhart i Damien Jurado

Xavier Cervantes
1 min
El grup escocès Belle and Sebastian actuarà al Vida 2021.

BarcelonaEl Vida Festival era una de les poques cites musicals estiuenques que encara no havia decidit si celebraria l'edició del 2020, prevista per al primer cap de setmana de juliol. Els responsables del festival de Vilanova i la Geltrú van voler socialitzar la decisió posant en marxa una enquesta entre el públic del Vida. "Després d’analitzar la consulta del 26 de maig, amb 4.237 participants i més de 2.600 comentaris, l'organització ha constatat que l'opció que més uneix el públic del festival és la celebració del Vida de l'1 al 3 de juliol del 2021", explica la direcció.

Com altres festivals, el Vida ha treballat per poder anunciar ja el gruix del cartell de l'any que ve, que inclou grups i artistes com ara Belle & Sebastian, Devendra Banhart, Damien Jurado, !!!, Destroyer, Black Pumas, Soccer Mommy, Parcels, Maria Arnal & Marcel Bagés, El Petit de Cal Eril, Stay Homas, Barxter Dury i Clara Peya. És a dir, molts dels que ja estaven previstos per al 2020. El cartell s'anirà completant els pròxims mesos. Els abonaments i les entrades de dia adquirits fins ara seran vàlids per al Vida 2021. També serà possible sol·licitar el reemborsament de les entrades ja adquirides a partir del dilluns 8 de juny escrivint a tickets@vidafestival.org.

"El festival estava preparat per implementar les mesures sanitàries adequades, però les incerteses encara són massa grans i la responsabilitat amb el públic, com sempre, ha sigut màxima", explica la direcció del festival en un comunicat.

stats