Música
Cultura 14/05/2013

El Vida Festival prendrà el relleu al Faraday

El nou certamen de Vilanova i la Geltrú arrencarà l'estiu del 2014 i tindrà capacitat per a 10.000 espectadors

Ara
1 min

BarcelonaEl Faraday de Vilanova i la Geltrú deixarà d'existir aquest estiu, després la desena edició, però la capital del Garraf tornarà a acollir un festival musical l'any 2014. Serà el Vida Festival, que combinarà concerts diürns a la platja i de vespre i nit al recinte de la masia d'en Cabanyes. D'alguna manera, el Vida serà una continuació de l'esperit artístic del Faraday, tot i que les dimensions en seran ben diferents, perquè l'aforament passarà de 1.500 a 10.000 persones.

Aquest estiu, el 20 juliol, es farà un concert de presentació del nou festival en què actuaran Manel, Will Johnson, Egon Soa, Maika Makovski, beGun, Vàlius i els DJs Indiescabreados. Aquest pròleg del Vida se celebrarà a la Daurada Beach Club, un dels espais que l'any que ve acollirà els escenaris diürns del Vida.

"Volem especialitzar-nos en tractar a la gent de la millor manera possible, amb espais atractius i confortables, un bon servei de càtering i també de transport intern", ha explicat el director del festival, Dani Poveda, que també forma part de l'organització del Faraday. De fet, la línia artística

Durant el dia, d'onze del matí a sis de la tarda, el festival es farà a les platges de Vilanova, amb l'objectiu de "posicionar-me com el festival de referència a Catalunya amb activitats de platja", diu Poveda. A partir de les sis de la tarda, Vida es trasllada a la Masia d'En Cabanyes. Els organitzadors volen integrar els escenaris en l'espai "perquè no siguin agressius amb el que els envolta", seguint el model de festivals del nord d'Europa com ara el britànic End of the Road.

stats