Activum invertirà 200 M€ en un hotel Hard Rock a Sant Adrià

L'establiment, davant del port Fòrum, tindrà 30.000 metres quadrats i 405 habitacions

Activum i Hard Rock han tancat un acord per a la construcció i gestió d'un hotel a Sant Adrià de Besòs, que comportarà una inversió superior als 200 milions d'euros, segons ha informat aquest dimecres ASG Iberia, la marca d'ActivumSG Capital Management, la gestora d'inversions de capital risc amb seu a Jersey especialitzada en inversions immobiliàries especials a Europa, especialment a Alemanya i Espanya.

La inversió inclou la compra del solar, al terme municipal de Sant Adrià de Besòs, al costat de la platja i el port del Fòrum. Les obres començaran el segon semestre del 2019 i l'obertura de l'hotel està prevista per al 2022. L'hotel, de 504 habitacions, estarà operat per Hard Rock International amb un contracte de gestió a llarg termini.

Per al soci director d'ASG Iberia Advisor, Brian Betel, aquesta inversió "reforça" l'estratègia de l'empresa en el sector hoteler espanyol, i també ha assegurat que han calgut gairebé dos anys de treball per garantir l'emplaçament, portar a terme el procés de "zonificació" i concebre un disseny d'hotel que compleixi els estàndards de l'Ajuntament i de Hard Rock International.

El Hard Rock Hotel Barcelona tindrà una superfície de més de 30.000 metres quadrats i s'emmarca en una estratègia d'ASG centrada en el desenvolupament de promocions hoteleres en els destins turístics i empresarials més destacats d'Espanya. L'hotel es construirà en "l'últim solar davant del mar" de l'àrea metropolitana on es pot construir un hotel, segons la promotora.

L'hotel comptarà, entre altres coses, amb més de 2.000 metres quadrats per a la celebració d'esdeveniments i reunions empresarials. A més, els promotors han subscrit un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per fomentar la contractació directa i indirecta lligada a l'hotel de fins a 650 veïns del municipi.

L'acord també preveu el suport a l'activitat econòmica local comptant amb el teixit empresarial del municipi per cobrir les necessitats de l'hotel amb proveïdors locals.