LABORAL
Economia 14/05/2013

Báñez reitera que el contracte únic no té cabuda dins la Constitució

La ministra d'Ocupació creu que Brussel·les no ha fet una recomanació oficial sinó una "reflexió" i ha defensat els contractes introduïts amb la reforma laboral a Espanya

Efe
1 min
La ministra Báñez va dir ahir al Congrés que la reforma laboral ha frenat l'augment de l'atur.

MadridLa ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, ha reiterat aquest dimarts que el contracte únic és una opció que no té cabuda dins la Constitució espanyola, per la qual cosa ha rebutjat que el govern del PP es plantegi aplicar-lo en el marc laboral estatal.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Malgrat les paraules del comissari europeu d'Ocupació, Laszlo Andor, que va recomanar aquest dilluns aquesta via per recuperar el mercat laboral espanyol, Báñez ha defensat les noves fórmules de contractació que va introduir la reforma laboral i ha descartat aquesta via.

Segons el seu parer, el que ha fet Brussel·les no és una "recomanació oficial", sinó una "reflexió", donant per fet que Espanya no té obligació de seguir-la.

La ministra ha defensat que gràcies als nous contractes fruit de la reforma laboral s'ha aconseguit abaixar la temporalitat en tres punts, augmentar la competitivitat de l'economia espanyola i avançar en la moderació salarial.

stats