Cabify guanya a Uber la carrera per tenir la primera flota de cotxes elèctrics

L'empresa comptarà amb una vintena de cotxes elèctrics a Madrid

Cabify ha guanyat a Uber la cursa per tenir la primera flota de cotxes elèctrics. La companyia espanyola de transport ha llençat aquest dimarts  la seva primera flota de cotxes 100% elèctrics, just un dia després que Uber anuncies la posada en marxa el mateix projecte a finals d'any. L''start-up' madrilenya  ha firmat avui l'acord amb BMW. L'empresa automobilística els ha subministrat vint vehicles del model BMW i3, amb una autonomia de 200 quilòmetres.

Amb aquest acord, els responsables de les dues empreses han reivindicat la seva inversió en un model de mobilitat urbana sostenible. A més, Cabify ha remarcat que els usuaris dels cotxes elèctrics pagaran el mateix que els de la categoria més econòmica, la gama Lite. 

El xantatge fracassat d’Uber a Austin

L'empresa espanyola ha assegurat que vol augmentar el nombre de vehicles elèctrics en circulació durant els pròxims mesos fins a arribar al centenar. A més, no descarten ampliar el servei a altres ciutats i amb altres companyies automobilístiques. 

Així, CabifyElectric li guanya la partida a Uber, que volia ser la primera empresa amb llicències VTC que operés a Madrid amb cotxes elèctrics, després de llançar una prova pilot amb UberGreen a Portugal i UberX a Londres. 

Més continguts de