Calviño veu "difícil però no impossible" aprovar els pressupostos del 2019

La ministra d'Economia espanyola clausura l'anual Trobada d'Economia a S'Agaró

La ministra d'Economia, Nadia Calviño, ha assegurat aquest dissabte que resulta "difícil, però no impossible" aprovar els pressupost de l'Estat per al 2019 i ha afegit que el pla pressupostari és "absolutament necessari i urgent" per a l'economia espanyola.

La ministra ha clausurat la 28a Trobada d'Economia a S'Agaró (Girona), on ha avisat que la pròrroga pressupostària comportaria "més deute i més dèficit" del previst en el projectes de pressupostos de l'Estat per al 2019, ja que impediria aplicar l'"ajustament estructural" que necessita l'economia espanyola.

A la seva primera visita a Catalunya des que és ministra, la titular d'Economia ha assegurat que la Comissió Europea "comparteix" la conveniència que Espanya pugui comptar amb uns pressupostos el 2019. En referència a la negociació pressupostària, Calviño ha apuntat: "Difícil no és impossible. Mentre que les coses no siguin impossibles cal seguir intentant-les".

En aquest sentit, ha reprovat l'actitud d'alguns grups de l'oposició. "És molt difícil entendre que determinats grups es neguin a asseure's a discutir [el pressupost]", ha afirmat.

Més continguts de