Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

CatalunyaCaixa nomena els quatre representants que tindrà al nou banc

La caixa col·loca al consell el president i el vicepresident, Manel Rosell i Albert Abelló, un representant dels impositors i el conseller delegat delegat del ICF, Josep Molins.

El consell d'administració de Catalunyacaixa ha nomenat els quatre representants que li tocaran en la nova entitat bancària (CatalunyaBanc), creada a instàncies del Banc d'Espanya. El president i vicepresident de l'entitat, Manel Rosell i Albert Abelló, respectivament, encapçalaran els sis membres del consell que la caixa aportarà a Catalunyabanc. Els altres quatre seran el conseller delegat de l'Institut Català de Finances (ICF), Josep Molins, el representant dels impositors, Josep Maria Farrés, i els màxims directius, Adolf Todó i Jaume Masana.

El consell d'administració de CatalunyaBanc estarà format per 14 membres. Descomptant els sis ja citats de la caixa, ara falta que el FROB, l'entitat a través de la qual el Banc d'Espanya ha entrat al capital de les caixes, decideixi els seus representants. A més, es nomenaran consellers independents.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT