PRIVATITZACIONS
Economia 03/01/2013

La Generalitat accepta parcialment el recurs d'Agbar contra la concessió d'ATLL

Els serveis jurídics del mateix Govern analitzen si això obliga a anul·lar el concurs d'adjudicació a Acciona

Ara
1 min
Una imatge de les instal·lacions de la potabilitzadora Aigües Ter Llobregat (ATLL).

BarcelonaL'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de la Generalitat va acceptar ahir part del recurs presentat per Agbar contra la concessió d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a Acciona, per la qual la mateixa Generalitat ja ha ingressat 300 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fonts del Govern consultades per l'ARA han assegurat que encara es desconeixen quines són les repercussions d'aquesta decisió, malgrat que es tracta d'un òrgan que depèn de la mateixa Generalitat, més concretament, del departament de la Presidència. Els serveis jurídics del Govern estan analitzant el dictamen i la previsió és que aquest mateix dijous es puguin conèixer amb més detall les conseqüències de l'acceptació d'aquest recurs. Segons les mateixes fonts, en l'escenari més radical es podria arribar a anul·lar el concurs d'adjudicació d'ATLL.

ATLL, empresa que potabilitza l'aigua que consumeixen 4,5 milions de catalans, és una empresa pública de la Generalitat que va ser privatitzada abans de tancar el 2012 amb l'objectiu de reduir el dèficit públic.

stats