La Generalitat anuncia una nova ruta aèria entre Barcelona i Seül

La connexió s'inaugurarà a partir del maig, període en que també s'iniciarà la ruta directe entre Barcelona i Pequín

El conseller d'Empresa i Feina, Felip Puig, ha anunciat aquest dijous que l'Aeroport de Barcelona-El Prat disposarà a partir del mes de maig d'una nova ruta amb Seül, la capital de Corea del Sud.

Durant una conferència organitzada pel Fòrum Empresarial del Llobregat, Puig ha explicat que el maig es posarà en marxa una connexió entre Barcelona i Seül a càrrec d'una aerolínia coreana que operarà dos vols setmanals de caràcter directe.

El conseller ha dit que la companyia "analitzarà l'impacte i el resultat del vol durant els primers mesos per veure si es pot consolidar". La connexió amb Seül se suma a la que la companyia Air China posarà en marxa també al maig entre Barcelona i Pequín.

L'aeroport del Prat "obre noves connexions gràcies a la feina que es fa des d'Aeroports de Catalunya, el Comitè de Desenvolupament de Rutes i la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme i la concentració de molt agents econòmics empresarials que permeten anar obrint el magnífic aeroport de què disposem", ha destacat el conseller.