Publicitat
Publicitat

Hoffman, satisfet amb el Mobile, però demana millorar els "problemes de transport"

El conseller delegat de l'empresa organitzadora del saló es va sentir "decebut" pels problemes de mobilitat

El conseller delegat de GSMA, l'entitat organitzadora del Mobile World Congress (MWC), John Hoffman, ha destacat aquest dijous que cal solucionar "els problemes de transport" a la capital catalana més enllà de les vagues de metro i autobusos convocades pels sindicats de TMB. Tot i així, s'ha mostrat " satisfet" pel desenvolupament de l'última edició del saló celebrada a Barcelona, que ha batut rècords d'assistència respecte de les edicions passades.

En un acte en el qual Hoffman ha rebut la Clau de Barcelona, el conseller ha destacat que dilluns "no estava enfadat per la vaga de transport públic, sinó més aviat decebut". En aquest sentit, Hoffman considera que Barcelona no ho ha donat tot per oferir la seva millor versió per al congrés, que, segons ha afirmat, s'aconsegueix mitjançant la suma de factors com la mobilitat o la localització. 

La valoració del conseller delegat de GSMA arriba després de les paraules d'aquest dimarts de la  presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, en què deixava oberta la porta a acollir el Mobile a la capital espanyola "d'aquí uns anys"

A l'acte, Hoffman ha estat acompanyat de l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i els exalcaldes de Barcelona Xavier Trias i Jordi Hereu. Per la seva banda, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha enviat una carta per justificar la seva absència.

 

Més continguts de