Publicitat
Publicitat

Idilia Foods ingressa un 2% menys i redobla la seva inversió

L'empresa engega el 2017 amb un important repte sobre la taula

Idilia Foods, el fabricant de marques com Cola Cao i Nocilla, va tancar el 2016 amb uns resultats abans d’impostos de 29 milions d’euros i una facturació de 173 milions, segons ha pogut saber l’ARA. Aquesta última xifra representa un 2,3% menys d’ingressos per vendes que l’exercici anterior (177 milions).

L’empresa engega el 2017 amb un important repte sobre la taula. Ahir mateix va posar en marxa la primera fase de construcció del seu nou complex industrial a Parets del Vallès: el director general d’Idilia Foods, Ricardo Anmella, i l’alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote, van posar la primera pedra en un acte que suposarà el tret de sortida del projecte de la companyia.

Idilia Foods, part de l’antiga Nutrexpa, ha fet una inversió de 15 milions d’euros per transformar l’actual planta de producció. Les instal·lacions seran un complex industrial i logístic de 30.000 metres quadrats, és a dir, 11.000 més del que ocupa la fàbrica actual, i està previst que s’inauguri el 2018.

El nou centre de producció també donarà feina a més de 150 persones i integrarà la fabricació i les operacions logístiques de les marques Cola Cao, Nocilla, Paladín i Mesura.

La companyia espera que la inversió li permeti millorar tant en la capacitat productiva com en l’eficiència energètica i en recerca i desenvolupament. “En un mercat altament competitiu com el de l’alimentació és important comptar amb infraestructures eficients i flexibles que ens permetin seguir apostant per l’excel·lència dels nostres productes, tal com ho estem fent des de fa més de 70 anys”, va manifestar el director general de la companyia, Ricardo Anmella.

Divisió de l’antiga Nutrexpa

Idilia Foods va néixer el mes de gener del 2016 com una de les divisions de l’antiga -i històrica- Nutrexpa després d’un any i mig de procés d’escissió. Està dirigida per la família Ferrero i engloba la fabricació de productes com Cola Cao, Nocilla, Mesura i Paladín. L’altra meitat de la companyia es va convertir en Adam Foods, gestionada per una altra branca de cosins de la mateixa família, els Ventura, que integren el negoci de les galetes, com Artiach i Cuétara, els patés La Piara i el caldo Aneto, entre d’altres.

Més continguts de