Publicitat
Publicitat

LABORAL

Inviva Eyewear, filial d'Indo, acorda la seva dissolució i liquidació

Indo, la continuïtat de la qual està lligada a l'aprovació d'un conveni amb els seus creditors, ha perdut 957.000 euros el primer trimestre de l'any

La junta de la companyia Inviva Eyewear, filial del fabricant de lents i béns d'equip Indo Internacional, ha acordat per unanimitat la dissolució de la societat i l'inici del període de liquidació.

A la junta extraordinària, celebrada ahir, es va acordar també el cessament de l'òrgan d'administració i es va nomenar com a liquidador Indo, que estarà representada per Juan Sabrià, segons ha informat avui la multinacional a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Indo, la continuïtat de la qual està lligada a l'aprovació d'un conveni amb els seus creditors, ha perdut 957.000 euros el primer trimestre de l'any. En el mateix període de l'any anterior, l'empresa va acumular unes pèrdues de 3,63 milions d'euros.

La companyia, que té la seva seu a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), va posar en marxa l'any passat un important pla d'ajust per millorar la seva situació financera que preveia la liquidació de diverses de les seves filials, el tancament de les fàbriques de la Xina i Tortosa (Baix Ebre) o la venda de la factoria de Tailàndia.

Més continguts de