Economia 04/03/2012

Joan Font: "Als 9 anys el pare ja em duia a les 5 del matí a muntar la parada al mercat"

Carles Capdevila, director del diari ARA, entrevista Joan Font, president de Bon Preu. Plegats conversen sobre Catalunya, Espanya, l'economia i, fins i tot, sobre els supermercats 'pakis'

Ara
1 min

BarcelonaEl president del grup de supermercats Bon Preu, Joan Font, explica a Carles Capdevila la seva trajectòria professional, que l'ha portat a ser el màxim dirigent d'aquesta empresa catalana especialitzada en la distribució alimentària. Diu Font que tot va començar amb "una parada de bacallà i olives als mercats de comarca" que portaven els seus pares. Recorda com el seu pare va morir just abans d'inaugurar el primer supermercat a Barcelona i que quan van obrir a Vic hi va haver tanta cua que "va venir la Guàrdia Urbana".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Personalment, assegura que no és ambiciós però que com a empresari "s'ha de ser ambiciós". De fet, confessa que vol obrir més supermercats els propers anys i revela una part de la seva estratègia "un assortit ampli de marques de referència" i ser "els millors en el producte fresc". Afirma que no l'espanta el risc i reclama que "la llei sigui igual per a tothom" quan es tracta el tema dels supermercats 24 hores o 'pakis'.

Preguntat per Capdevila pel president Artur Mas, Font respon que "li han anat bé els anys a l'oposició". També interpreta que, malgrat que el president veu que les relacions de Catalunya amb Espanya "no té sortida", "no vol fer el ridícul" de donar un pas endavant i "quedar-se sol".

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA PREMIUM.

stats