Publicitat
Publicitat

Josep Lluís Núñez sortirà avui de la presó, segons 'El Periódico'

L'empresari va ingressar a Quatre Camins fa cinc setmanes per complir una pena de dos anys i dos mesos per suborn i falsedat documental en el cas del frau a Hisenda

L'empresari constuctor i expresident del Barça, Josep Lluís Núñez, sortirà aquest dimecres de la presó en ser-li concedit un permís i posteriorment el règim de semillibertat o tercer grau penitenciari, segons publica el diari 'El Periódico'. Núñez va ingressar a la presó de Quatre Camins el 17 de novembre, fa cinc setmanes, per complir una pena de dos anys i dos mesos. Amb el tercer grau penitenciari, només haurà de tornar a la presó a dormir els dies laborables.

L'any 2011 Nuñez  va ser condemnat a sis anys de presó després de ser declarat culpable per suborn i falsedat documental en el cas del frau a Hisenda descobert 11 anys abans. Al gener d'aquest any, el Suprem li va rebaixar la pena. A principis de novembre es va rebutjar l'últim recurs per evitar l'ingrés a la presó. El tribunal va recordar que es tractava de "persones que van utilitzar la seva excel·lent i privilegiada inserció social i poder econòmic empresarial per delinquir" i va destacar que Núñez "no ha donat cap mostra de penediment".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT