Economia 18/06/2011

L'Aliança renova fins al 2015 la confiança en la gestió de l'actual equip directiu

L'equip directiu que lidera Eduardo Spagnolo seguirà quatre anys més al capdavant de la mútua de previsió social l'Aliança. L'assemblea ha aprovat avui la gestió i els comptes de l'entitat i ha ratificat la única candidatura que es presentava per dirigir la mútua de serveis de salut.

T. G.
1 min

BarcelonaL'assemblea de la Quinta de Salut l'Aliança ha renovat avui la confiança amb l'equip directiu sortint. Es tracta de l'única candidatura que es presentava, encapçalada per Eduardo Spagnolo i set directius més. Spagnolo ha assegurat a través d'un comunicat que "avui comencem un nou cicle de gestió de l'entitat que ens portarà fins al 2015. Podrem culminar el pla estratègic que vam dibuixar amb el meu equip". La intenció de la mútua passa per centrar-se en el negoci assegurador.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El pla estratègic també ha previst la millora de la gestió dels actius hospitalaris del grup. D'aquesta forma, destaca l'operació rubricada ahir, per la qual el Grup Capio es farà càrrec de la gestió de l'Hospital del Sagrat Cor de Barcelona i de la Clínica del Vallès. Capio, que el 2003 va adquirir l'Hospital General de Catalunya de Sant Cugat del Vallès, estarà al capdavant dels dos centres sanitaris de l'Aliança per un termini de 30 anys.

stats