MásMóvil compra els actius sobrants de Jazztel després de la fusió amb Orange

L'operador que cotitza al Mercat Alternatiu Borsari vol consolidar-se com la quarta companyia del sector a l'Estat

Jazztel ha venut a MásMóvil un total de 13 centrals de la seva xarxa de fibra òptica que actualment dóna accés a aproximadament 720.000 llars a les principals ciutats espanyoles. D'aquesta manera, MásMóvil aconsegueix accés majorista a la totalitat de la xarxa de coure de Jazztel durant quatre anys i, per tant, l'operador podrà competir immediatament en el 78% del territori espanyol –fins a 18,6 milions de llars–, segons ha informat al Mercat Alternatiu Borsari (MAB).

Així doncs, després de diversos mesos de negociacions, Orange ha firmat finalment els acords d'assignació dels actius de banda ampla fixa tal com va imposar  Brussel·les en autoritzar la compra de Jazztel per part de l'operador francès.

L'últim pas per tancar definitivament aquesta operació serà que la Comissió Europea en doni l'aprovació, una confirmació que MásMóvil espera durant el proper mes de setembre. Per autoritzar la compra, la Comissió Europea va imposar la cessió d'una part significativa de la infraestructura de banda ampla del grup resultant de la fusió per tal de garantir que hi hagués un quart operador d'àmbit nacional que pogués competir efectivament en àmbit nacional.

MásMóvil ha subratllat que els acords suposen una "fita transcendental" a la història de la companyia, ja que adquireix una xarxa significativa de banda ampla fixa. 

"Els acords, si són aprovats per la Comissió Europea, permetran que MásMóvil es consolidi com el quart operador nacional amb una oferta integral", ha subratllat la companyia, que ha afegit que els actius adquirits transformen el model de negoci actual en un model encara més rendible i sostenible a mitjà termini.

 

  

Més continguts de