ECONOMIA
Economia 31/03/2011

Els Aromes de Montserrat es traslladen a Badalona

La planta d'Anís del Mono, propietat del grup Osborne, elaborarà el licor després de signar un contracte de deu anys amb l'empresa de begudes

Efe
1 min

BarcelonaLa planta d'Anís del Mono a Badalona, propietat del grup Osborne, elaborarà els licors Aromes de Montserrat, després de signar un contracte de deu anys amb l'empresa de begudes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En concret, la planta produirà el licor estomacal Aromes de Montserrat, però també altres productes propis de l'Abadia de Montserrat com la crema catalana, el licor d'avellana, la ratafia, l'anís i les herbes.

El contracte, de deu anys i prorrogable, conservarà la fórmula tradicional i es compromet a usar l'instrumental tradicional per destil·lar, segons que ha informat l'abadia de Montserrat avui en un comunicat.

Els productes digestius de Montserrat es produïen fins ara en la masia de Can Castells, prop de l'abadia catalana.

El pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler, va beneir ahir el nou espai per produir el licor, a la fàbrica badalonina d'Anís del Mono.

stats