Els Aromes de Montserrat es traslladen a Badalona
La planta d'Anís del Mono, propietat del grup Osborne, elaborarà el licor després de signar un contracte de deu anys amb l'empresa de begudes
BarcelonaLa planta d'Anís del Mono a Badalona, propietat del grup Osborne, elaborarà els licors Aromes de Montserrat, després de signar un contracte de deu anys amb l'empresa de begudes.
En concret, la planta produirà el licor estomacal Aromes de Montserrat, però també altres productes propis de l'Abadia de Montserrat com la crema catalana, el licor d'avellana, la ratafia, l'anís i les herbes.
El contracte, de deu anys i prorrogable, conservarà la fórmula tradicional i es compromet a usar l'instrumental tradicional per destil·lar, segons que ha informat l'abadia de Montserrat avui en un comunicat.
Els productes digestius de Montserrat es produïen fins ara en la masia de Can Castells, prop de l'abadia catalana.
El pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler, va beneir ahir el nou espai per produir el licor, a la fàbrica badalonina d'Anís del Mono.