Norwegian volarà per primer cop des del Prat a Espanya

L'aerolínia noruega volarà a les Illes Canàries a partir de la temporada d'hivern

L'aerolínia de baix cost Norwegian volarà per primer cop des de l'aeroport de Barcelona a altres destinacions estatals, amb l'estrena de tres rutes a les Illes Canàries a partir de l'octubre. Segons ha anunciat en una roda de premsa a Madrid aquest dijous el conseller delegat i fundador de l'empresa, Bjørn Kjos.

Norwegian volarà a Tenerife Nord, Gran Canària i Fuerteventura a partir de 49,70 euros per trajecte, amb entre quatre i tres vols setmanals, segons Kjos. A més, l'empresa també sumarà noves rutes a les Illes Canàries des de les bases de Madrid i Màlaga. D'aquesta manera, la companyia es convertirà en la primera que ofereix wifi gratis a dalt de l'avió en rutes domèstiques dins d'Espanya, segons ha ressaltat el seu fundador.

Pel que fa al calendari de vols de llarg radi i de baix cost des de Barcelona que l'aerolínia ja havia anunciat, Kjos ha precisat que seran des del 2017, perquè encara que l'arribada d'avions va a bon ritme, no tindria sentit comercial arrencar-los a la temporada d'hivern, i per tant s'esperaran a la temporada d'estiu de l'any següent.