Publicitat
Publicitat

Nou detinguts a Madrid després d'una marxa en contra la reforma laboral

La concentració de protesta va començar la passada nit a la Puerta del Sol de Madrid i va arribar fins a la porta del Congrés dels Diputats. Hi ha nou ferits lleus

Nou persones han estat detingudes aquesta nit i altres nou estan ferides de manera lleu després que una manifestació en contra de la reforma laboral organitzada la passada nit a Madrid, acabés en aldarulls. Les nous persones detingudes estan acusades de desordre públic i resistència a l'autoritat. Dels nous ferits, la polícia ha assegurat que vuit són agents i un manifestant.

El moviment 15-M i altres moviments socials havien convocat a través de les xarxes socials una marxa de rebuig a la reforma a la Puerta del Sol. La protesta, que segons les autoritats de Madrid no havia estat autoritzada, ha reunit centenars de persones que s'han dirigit cap al Congrés dels Diputats. Allà els esperava un fort desplegament policial que els ha barrat el pas. Hi ha hagut enfrontament i els equips d'emergències han hagut d'atendre una desena de persones per lesions lleus.

Els manifestants asseguren que la policia els ha encerclat quan han intentat accedir als afores del Congrés. Abans dels incidents, la concentració havia tingut un marcat to pacífic i reivindicatiu, amb crides reiterades a una vaga general.

2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT