Oliu i Guardiola renuncien a 1,2 milions d'euros de bonus per l'impacte de TSB

Els directius han decidit no cobrar la retribució variable pels problemes a la filial britànica

Josep Oliu i Jaume Guardiola, el president i el conseller delegat del Banc Sabadell, han renunciat a rebre la retribució variable del 2018 a causa dels pobres resultats del banc derivats de la migració tecnològica de la seva filial britànica TSB, que es va completar tot i moltes incidències en el procés.

Segons ha anunciat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), tot i els bons resultats del negoci ordinari de l'entitat, els directius han acordat renunciar als bonus de quasi 656.000 euros per part d'Oliu i de 563.000 euros de Guardiola. En total, han renunciat a quasi 1,2 milions d'euros, per alinear-se amb els directius de la filial britànica, que, tot i haver completat la migració tecnològica de TSB, no havien cobrat la retribució variable.

Caòtic canvi informàtic al TSB, la filial britànica del Sabadell

El consell d'administració del Sabadell ha acceptat la decisió i la valora "molt positivament", ja que demostra "eficàcia en la gestió del banc".

Tot i això, la retribució fixa del president Oliu es manté estable en 1,7 milions d'euros i la del conseller delegat Guardiola s'eleva respecte al 2017 un 2,9%, és a dir, fins als 1,3 milions d'euros.