Economia 14/11/2011

Repsol troba petroli al mar de Brasil

Les anàlisis realitzades mostren l'existència de cru d'alta qualitat, però encara no s'han fet proves per avaluar-ne la productivitat

Redacció
1 min

BarcelonaLa petroliera Repsol Sinopec Brasil i els seus socis Petrobras i BG Group han anunciat avui dilluns un nou descobriment d'un jaciment de petroli de bona qualitat a l'àrea brasilera de Carioca, a la conca de Santos. Segons Repsol, les anàlisis realitzades fins ara mostren l'existència de petroli d'alta qualitat a una profunditat de 4.830 metres, tot i que encara no s'han fet proves per avaluar la productivitat del nou descobriment.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La troballa s'ha produït al pou Abaré (4-SPS-81A), situat a 35 quilòmetres al sud del pou Carioca i a 293 de la costa del país. Repsol Sinopec Brasil participa amb un 25% al consorci que ha descobert aquest nou jaciment, juntament amb Petrobras (45% i operador) i BG Group (30%). Els camps d'aigües profundes de Brasil on s'ha produït la nova troballa de Repsol són una de les àrees més importants de creixement en reserves d'hidrocarburs del món.

stats