Publicitat
Publicitat

EURO

Rajoy: "El govern sap perfectament què ha de fer"

El president espanyol recorda que és necessari fer sacrificis

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha garantit avui, un dia després que Standard & Poor's rebaixés la qualificació del deute espanyol, que el seu executiu sap perfectament el que cal fer perquè Espanya millori la seva reputació i per créixer i crear ocupació, i ho farà.

Rajoy s'ha expressat així en la intervenció que ha fet a la convenció que el PP andalús celebra a Màlaga i en què ha tornat a reconèixer que Espanya i Europa viuen moments difícils i és necessari fer sacrificis per superar la situació.

El cap de l'executiu s'ha referit a dades econòmiques que estan protagonitzant els últims mesos, com les relatives a la prima de risc o les decisions de les agències de qualificació de deute –"que pugen, baixen ...", ha dit–, i ha assenyalat que abans que res hi ha un missatge essencial que vol llançar.

"El govern sap perfectament què ha de fer per millorar la reputació d'Espanya i per créixer i crear ocupació, ho tenim molt clar i ho farem", ha insistit abans de recalcar que també sap el que ha de fer Europa, perquè aquest no és només un problema d'Espanya.

Més continguts de