AEROLÍNIES

Volotea començarà a operar a l'abril des de Venècia

La nova 'low cost', impulsada pels fundadors de Vueling, enllaçarà petites i mitjanes ciutats d'Europa

L'aerolínia 'low cost' Volotea, impulsada pels fundadors de Vueling –Carlos Muñoz i Lázaro Ros–, començarà la seva activitat el pròxim abril des de l'aeroport de Venècia, que serà la seva primera base operativa.

La companyia enllaçarà, mitjançant vols directes i a preus baixos, petites i mitjanes ciutats d'Europa (començant per Itàlia, França i Espanya) sense necessitat de passar per un 'hub ' (centre de connexió de vols) . L'objectiu és concentrar els seus serveis en rutes punt a punt entre ciutats del continent europeu sense que se solapin amb altres rutes operades per altres companyies 'low cost' .

Volotea iniciarà la seva activitat des de Venècia amb un total de tres avions Boeing 717 i començarà oferint deu rutes que anirà ampliant posteriorment a l'estiu fins a arribar a una vintena d'enllaços tant internacionals com domèstics.

Entre els accionistes de Volotea, a més de Muñoz i Ros, hi ha el fons nord-americà CCMP Capital, la firma espanyola FESpyme (vinculada a l'ICO) i Corpfin Capital.