Economia 23/10/2019

Una filial d'Abertis anuncia un ERO per a 140 treballadors per la fi dels peatges a l'AP-7 i l'AP-4

Aumar reduirà la plantilla als trams entre l'Hospitalet de l'Infant i Alacant i Sevilla i Cadis

Ara
1 min
Alerta sindical pel cost laboral de la fi del primer peatge a Catalunya

BarcelonaUna filial del grup Abertis, Aumar, ha comunicat aquest dimecres als seus treballadors la posada en marxa d'un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectarà 140 treballadors de l'autopista AP-7 (entre l'Hospitalet de l'Infant i Alacant) i l'AP-4 (entre Sevilla i Cadis) per la fi de la concessió dels peatges en aquests trams de carretera el pròxim 31 de desembre.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia ja ha comunicat formalment la decisió als representants dels treballadors i els ha demanat que nomenin els membres de la comissió per començar a negociar les condicions de l'ERO. El 2019 Catalunya viurà la primera fi d'un peatge. Concretament, el tram sud de l'AP-7 que uneix Tarragona amb Alacant.

L'agost passat el sindicat USO ja va advertir que hi havia 150 llocs de treball en risc per la fi de la concessió d'aquestes dues autopistes. "Nosaltres només demanem que els treballadors no quedem sempre com la baula més feble de totes les reestructuracions de sectors", va defensar aleshores l'organització sindical.

stats