L'agència de viatges online eDreams guanya un 52% menys pel cost de refinançament

La companyia amb seu operativa a Barcelona va assolir uns beneficis de 9,5 M€ l'últim exercici

L'agència de viatges online eDreams està a punt de tancar el seu cicle de transformació. La companyia amb seu operativa a Barcelona va tancar el seu últim exercici amb uns guanys de 9,5 milions d'euros, un 52% menys pels costos de refinançament dels seus bons. Aquesta operació li va suposar un desgast de prop de 28 milions d'euros que preveu amortitzar en els pròxims cinc anys.

Després d'alguns anys de mals resultats, el 2015 l'agència de viatges per internet va arrencar una nova estratègia per diversificar els seus ingressos que comença a donar fruits. Així doncs, eDreams va facturar un total de 533 milions d'euros, un 5% més que en l'exercici anterior. De fet, el seu conseller delegat, Dana Dunne, va assegurar que s'han superat les previsions.

En aquest sentit, el 44% dels ingressos ja provenen de fonts diferents del seu negoci tradicional, la reserva de vols. De fet, la contractació de productes addicionals com ara hotels, lloguer de cotxes i assegurances ha superat per primera vegada el negoci relacionat amb les aerolínies.