Economia 20/09/2014

Alberto Fabra anuncia que abaixarà impostos al País Valencià

El president valencià imita l'extremeny i farà rebaixes fiscals a pocs mesos de les eleccions

Europa Press
1 min
Els dos governs No fan autocrítica

ValènciaEl president del País Valencià, Alberto Fabra, ha anunciat aquest dissabte que prepara una rebaixa d'impostos. "Així crearem riquesa, que és el que ens van demanar els ciutadans quan ens van votar", ha explicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La rebaixa fiscal se sabrà aquest dimarts durant el debat de política general que celebra el Parlament valencià. El seu discurs, ha dit, concretarà "propostes per ajudar les persones a suportar i sortir de la situació actual". "Aquesta proposta [la rebaixa d'impostos] sempre ajuda a tothom".

L'anunci de Fabra arriba a pocs mesos de les eleccions al Parlament valencià del mes de maig vinent i es produeix malgrat que l'administració autonòmica valenciana està, com la catalana, en fallida. De fet, un informe recent de l'Autoritat Fiscal (Airef) pronosticava que el País Valencià no complirà l'objectiu de dèficit d'aquest any.

La notícia arriba pocs dies després que un company de partit de Fabra, el president d'Extremadura, José Antonio Monago, també anunciés una rebaixa d'impostos.

stats