Economia 13/11/2017

Amazon mantindrà les seves inversions a Catalunya tot i la situació política

El gegant del comerç electrònic nega que hagin caigut les vendes de productes catalans

Europa Press
1 min
UN APARELL EFICIENT  Els robots d’Amazon són capaços de fer la feina tres cops més ràpid.

San Fernando de Henares (Madrid)El gegant nord-americà del comerç electrònic, Amazon, ha confirmat aquest dilluns que manté les seves inversions a Catalunya malgrat la inestabilitat política i ha confirmat que no han caigut les vendes de productes catalans a la seva plataforma. "Els plans d'inversió es mantenen a Catalunya", ha assegurat el vicepresident i responsable d'Amazon.es i Amazon.it, François Nuyts.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El directiu ha destacat que el centre logístic del Prat ja es troba "en ple funcionament". D'aquesta manera, Amazon ha afirmat que continua apostant per invertir i créixer a Espanya, després d'anunciar que obrirà noves instal·lacions logístiques a Getafe (Madrid), Sevilla i Paterna (València) per reforçar la seva xarxa logística a l'Estat.

Nuyts ha explicat que Amazon preveu un Black Friday de rècord a Espanya i superar les vendes de l'any passat, quan va batre el seu propi rècord en registrar solament aquest dia més de 940.000 comandes en 24 hores, i que allargarà en aquesta edició durant dues setmanes.

stats