CAIXES
Economia 08/12/2011

Banc Sabadell tancarà 300 oficines de la CAM

El president del Sabadell, Josep Oliu, defensa l'operació perquè allunya riscos sobre tot el sistema financer i perquè afavorirà l'expansió territorial del banc

Ara
1 min

BarcelonaBanc Sabadell té previst tancar 300 oficines de la CAM del total de 930 que formen la seva xarxa, segons ha explicat avui en roda de premsa el conseller delegat del banc, Jaume Guardiola. Es tancaran les oficines de les zones on l'entitat no hi té "el negoci principal", ha explicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha defensat l'operació de compra de la CAM i ha insistit que es tracta d'una bona notícia no només per a l'entitat, sinó per al conjunt del sistema financer a tot l'Estat, ja que suposa allunyar el "risc sistèmic".

Segons Oliu, era crucial per al sector trobar una solució definitiva per a la CAM. Ha afegit que els sistemes de protecció de l'operació minimitzen els riscos de la compra. "Més de 150 persones han estat treballant els darrers mesos en tots els expedients de l'entitat per tenir un coneixement minuciós", ha insistit.

El president del Sabadell ha afegit que la compra reforçarà la presència territorial del banc, ja que hi ha "moltes complementarietats" geogràfiques i això ajudarà a preservar llocs de feina.

Malgrat reconèixer que la compra és un repte per a Banc Sabadell, ha recordat l'experiència que l'entitat té en aquest tipus d'absorcions. En els darrers 14 anys, el banc ha protagonitzat sis integracions d'altres entitats bancàries.

stats